Over

Home Over

Dogs XXL Hondenkussens

Bent u ook klaar met die hondenkussens die steeds plat worden of openscheuren? Wij ook! Uw hond ligt er soms vaker naast dan er op. Of uw hond bijt zijn hondenkussen steeds kapot?

De vele kussens van matige kwaliteit zetten ons aan het denken, hoe kunnen wij dit beter doen. Wanneer ligt een hond het prettigst op zijn kussen, welke vulling is daarvoor nodig en wat kunnen we doen voor honden met gezondheidsklachten. 

Richard van Dogs-XXL is al vele jaren werkzaam in de textiel branche. De hondenkussens worden vervaardigd in ons eigen atelier ( Made in Holland ) voor een gegarandeerd goede afwerking. Door de vulling die wij gebruiken worden deze kussens niet plat / af en toe even opschudden volstaat. De textiel die wij gebruiken is van een goede stevige kwaliteit en word afgelokt en extra sterk afgestikt zodat ze niet openbarsten en de vulling over de vloer beland of nog erger, in de maag van uw hond.

De ritsen zijn vaak een zwak punt en gaan stuk omdat ze niet meer open of dicht willen, maar die van ons zijn van YKK. Dat zijn de beste ritsen op de markt. Ook de binnenkussens zijn van een sterke kwaliteit en voorzien van een rits zodat u indien nodig het binnenkussen gemakkelijk bij kunt vullen. U kunt kiezen uit twee soorten vullingen namelijk een hoog SG Polyether vlok ( gemengd ) of de EPS Polystyreen ronde kleine parel. Beide vullingen hebben hun eigen eigenschappen die u terug kunt vinden onder de kolom vullingen. Ook zijn de hoezen los verkrijgbaar in de shop.

Waterdicht hondenkussen?

nano spray om hondenkussen waterdicht te makenWilt u Vuil- en Waterafstotende coating op uw kussen? Geen probleem, met onze unieke Nano coating zorgen we ervoor dat vuil, water (urine) of bacteriën geen kans krijgen. Is uw hond incontinent dan wilt u een kussen wat makkelijk schoon te maken is. Ook voor loopse honden is het ideaal als u slechts een doek over het kussen hoeft te halen in plaats van de hoezen steeds te moeten wassen. De nano coating blijft ongeveer 50 wasbeurten in tact.

Hond met gezondheidsklachten?

Orthopedisch hondenbed met memory foam vulling

Orthopedisch Hondenbed

Heeft uw hond last van artrose, HD of andere gewrichtsklachten?

Kijk dan eens naar onze speciale orthopedische hondenkussens. Die zorgen met hun speciale foam lagen voor drukverlaging op cruciale plaatsen. Het verlicht daardoor de klachten bij uw hond en wordt zelfs door dierenartsen aangeraden. Deze Orthopedische kussens kunt u in verschillende tijken krijgen in diverse kleuren .    De Extreme serie is speciaal voor extra zware honden . 

Textiel – stof tijk uit de gehele collectie  is op aanvraag ook mogelijk in zowel diverse maten als kleuren.

Bijt uw hond zijn hondenkussen steeds weer stuk?

Honden bijten graag, dat is u vast bekend. Een bot, speelgoed of hun mooie hondenkussen. Dat wilt u natuurlijk liever niet. Heeft u een hond die steeds zijn kussen kapot bijt? Vraag dan naar onze speciale en vrijwel onverwoestbare hondenkussens.   (  Suedine serie)  (  Extreme serie )

Voor vragen neemt u gerust contact met onze adviseur Richard  per mail of telefonisch te bereiken op :

Dogs-XXL is onderdeel van Totaalstoffering noord Nederland
Richard Ypma

Winkel adres:
Dijkstraat 57
8801 LT
Franeker

E-mail: Info@dogs-xxl.nl
Mobnr : 06-14361799

KVK nr : 61813044
Btw nr : 854499556B01

ING Leeuwarden nr NL55INGB0007842256