Nanotechnologie

Home Nanotechnologie

Een vuil- en Waterafstotend Hondenkussen?

Dat kan met onze unieke Nano Hondenkussens

Alle hondenkussens uit onze Dogs-XXL collectie kunnen wij een Nano-behandeling geven ( Nano Procoat Textile ) om ze water en vuil afstotend te maken.

De voordelen hiervan zijn dat de kussens Olie- vuil en waterafstotend worden waarbij het vuil niet meer in de vezels van de stof kan trekken. Zo voorkom je dat het kussen gaat stinken en het zorgt voor een (veel) langere levensduur.  De stof wordt grotendeels waterafstotend en kan gemakkelijk tussen het wassen door met een vochtig doekje worden schoongemaakt. Dat is natuurlijk ideaal bij honden met incontinentie problemen of wanneer uw teef loops is.


nano technologieDe Nano-behandeling blijft werkzaam tot wel 50 wasbeurten ( op 40 gr). Bacteriën kunnen niet snel in de stof gaan zitten en zich verder ontwikkelen,
dit voorkomt de verspreiding van de bekende “hondengeur “.  
Het met Nano behandelde hondenkussen is duurzaam en slijtvast en de Nano is biologisch afbreekbaar PFOA ( Perfluoro-octanoic acid) en PFOS ( Perfluoro-Octane sulphonate ) vrij en is daarom niet giftig en dus huisdier – en milieuvriendelijk.

U en uw hond zullen van het behandelde kussen lange tijd plezier hebben. 

 

Enkele Voordelen van Nano-behandeling  van uw Hondenkussen op een rijtje:Waterafstotend hondenkussen

  • Vocht en vuil afstotende Hondenkussens
  •  Extreem goed bestand tegen vloeistoffen,vuil en vachtvet
  • Bacterie afstotend tegen vieze luchtjes
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hondengeur afstotend
  • Zeer duurzaam en slijtvast voor langere levensduur

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, daarom hebben we een korte video van onze Facebook pagina die precies laat zien hoe het werkt…