Orthopedisch Hondenkussen

Home Orthopedisch Hondenkussen

Orthopedische hondenkussens van Dogs-XXL. Houdt uw hond in beweging

Uw hond staat moeilijk opOrthopedische hondenkussens met speciaal foam van zijn kussen, hij is stijf na het opstaan en u ziet dat hij zijn draai niet kan vinden. Hij wil graag met u spelen, maar door de stijfheid en pijn lukt dat niet meteen….

Herkenbaar? Met een Orthopedisch hondenkussen hoeft dat niet meer

Veel voorkomende klachten bij honden zoals, gewrichtsklachten, rugklachten, artrose, heupdysplasie  (HD), elleboogdysplasie (ED) en ouderdomsverschijnselen kunnen verminderd worden met een Goed orthopedisch hondenkussen of hondenbed. Als uw hond lekker ligt en de druk op bepaalde punten verminderd wordt door een orthopedisch hondenkussen dan kunnen de klachten ook verminderen.

Klik hier om naar het product te gaan

U kunt zich wel voorstellen hoe fijn het is voor uw hond als hij lekker ligt zonder pijn. Niet steeds van houding moet wisselen en weer makkelijker opstaat van zijn heerlijke hondenbed. Hoe fijn voelt het als u een nieuw en goed matras heeft? Een wereld van verschil voor uw slaap. En dat is voor een hond met gezondheidsproblemen niet anders. Een goede ondersteuning is onmisbaar in deze gevallen en wordt ook door dierenartsen aangeraden.

De speciale foam vulling van het orthopedische hondenkussen

Het speciale memory foam voor deze orthopedische hondenkussens of hondenbedden wordt over een laag HR koudschuim  geplakt en natuurlijk voorzien van een mooie hoes. Deze hoezen zijn vuil- en waterafstotend door onze unieke speciale Nano coating. Deze Nano coating is uiteraard niet schadelijk voor mens of dier, maar zorgt er wel voor dat het hondenkussen extra lang meegaat.

Orthopedisch hondenkussen

Bestel dit kussen nu meteen, klik op de afbeelding

Ook is deze coating ideaal bij honden met bijvoorbeeld incontinentie of wanneer de hond loops is. U veegt het kussen zo weer schoon. Bij Dogs XXL maken wij alle hondenkussens zelf en dat staat garant voor 100% Nederlandse topkwaliteit. Dat betekent dus geen losse of slechte stiksels, stevige en dikke doeken en de beste kwaliteit vulling om te voorkomen dat hondenkussens na een tijdje helemaal inzakken en plat worden.

Heeft u wel eens gehoord van Leggers bij honden?

De zogenaamde legger komt voor bij honden die regelmatig op een harde ondergrond liggen. Hierdoor kan irritatie optreden in huid of slijmbeurs van bijvoorbeeld de zijkant van de hakken en de achterkant en zijkant van de elleboog. Door deze irritatie raakt de slijmbeurs overvuld. U ziet dit aan de losse bult op de betreffende plaats.

Dit kunt u voorkomen door uw hond een goed hondenkussen te geven.Hij zal u dankbaar zijn…

Kenmerken van het Dogs-XXL orthopedisch Hondenbed zijn onder andere:

  • Veroorzaakt geen druk op de gewrichten
  • Extra laag van 4 centimeter memory foam voor betere verdeling van het lichaamsgewicht op een HR Koudschuim onderplaat van 6 cm .
  • Past zich naadloos aan aan de lichaamsvormen van uw huisdier
  • Verbetert de lichamelijke gesteldheid van uw hond
  • Bekleed met duurzaam en soepel pu- ecoleer
  • Houdt de lichaamswarmte vast
  • Eenvoudig te reinigen
  • Waterafstotend
  • Ook te gebruiken voor pups en honden met incontinentie
  • Geeft ongedierte geen kans

Orthopedisch hondenbed op maat laten maken?

Dit Dogs-XXL Hondenkussen is verkrijgbaar in diverse afmetingen voor zowel kleine tot zeer grote hondenrassen. 

Voor de extra zware honden vanaf 50 kilo kunt u het beste de Orthopedisch Extreme kiezen dit is een zwaardere kwaliteit Tijk

Maatwerk van uw hondenkussen is ook mogelijk, vraag via ons contactformulier om alle info

Direct ons Orthopedisch hondenkussen bestellen? Klik dan hier…